schrijf nu in voor een cursus Engels
join our team!
web

Introducing Aliff

Mijn paspoort zegt dat ik een “Nederlander” ben, maar ik noem mijzelf liever een wereldburger. Mijn familie komt oorspronkelijk uit het zuiden van Yemen, maar het grootste gedeelte woont al jaren in Singapore. Vandaar dat de Engelse taal vanaf kleins af aan er bij mij met de paplepel ingegoten is. De rest van mijn familie woont voornamelijk in IndonesiŽ en MaleisiŽ. Zelf ben ik geboren in een klein dorpje in Zuid Holland en heb ik zowat mijn hele leven lang daar gewoond. Mijn verloofde is van Turkse afkomst. Ik kan zeggen dat ik mij in elke cultuur wel thuisvoel en dat mijn leven heel saai zou zijn zonder de multiculturele samenleving waarin wij leven.

Sinds kort heb ik mijn tweedegraads lerarenbevoegdheid behaald in het vak Engels. Ondanks dat heb ik tijdens mijn opleiding een aantal jaren veel ervaring opgedaan met het lesgeven op verschillende soorten onderwijsinstellingen. Verder heb ik voor mijn opleiding een aantal maanden in Sydney, AustraliŽ gewoond. Tegenwoordig geef ik les op een vmbo school in Utrecht en ben ik mede eigenaar van een stichting waarin we workshops geven aan jongeren  over verschillende thema’s die relevant zijn voor de ontwikkelingen die jongeren doormaken tijdens het tienerleven. 

Tijdens mijn vrije tijd houd ik er niet van om stil te zitten. Ik houd regelmatig mijn lichaam in vorm door te trainen op de sportschool en door tijdens de warmere maanden hard te lopen. Verder ben ik ook iemand die ervan houdt om te reizen, zij het in het binnenland of het buitenland.

vind ons leuk op Facebook volg ons op Twitter bel met talkingENGLISH - 085-4019200 email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl algemene voorwaarden cursus engels