schrijf nu in voor een cursus Engels
Twitter
Facebook
web

Voorbereidingscursus

Cambridge examen

Waarom Cambridge?
Cambridge examens zijn een begrip in Nederland en daarbuiten. Met een speciale Cambridge examen training bij talkingENGLISH kun je jezelf goed voorbereiden op het examen.

Cambridge examens bieden essentiŽle kennis over de Engelse taal en vergroten de mogelijkheden voor werk, studie, reizen of emigratie met een internationaal geaccepteerd Engels certificaat. De Cambridge examens worden erkend door universiteiten, werkgevers en onderwijsinstellingen als bewijs dat een persoon het vereiste niveau Engels beheerst.

Een Cambrige English: First certificaat bewijst dat u in het Engels effectief kunt communiceren, uw mening en argumenten kunt geven over nieuwsfeiten, de voor- en nadelen van verschillende standpunten kunt uitleggen en brieven, rapporten, verhalen en tal van andere soorten tekst kunt schrijven.

Goede voorbereiding op de examens met een speciale cursus is zeer waardevol.

Niveau
Het niveau van deze cursus is:  upper-intermediate. B2 volgens de Europese richtlijnen (ERK).  Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is minimaal een B1 niveau nodig. Na uw inschrijving ontvangt u daarom een uitnodiging voor een officiele Cambridge placement test. Dit is een uitgebreide online test en geeft een goede indicatie van uw taalniveau. Op basis van de uitslag geven we u gericht advies.

Hoe zien de lessen eruit?
Alle lessen zijn speciaal afgestemd op het examen. Mede door de kleine groep (min. 4 - max. 8) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat deelnemers ook persoonlijke tips meekrijgen voor specifieke aandachtspunten.

Lesmateriaal
We gebruiken het boek Compact First Student’s Book with Answers (with CD Rom). Dit boek wordt door talkingENGLISH voor u aangeschaft.

Lesduur / kosten
10 weken (lessen van 2,5 uur): € 525,00
Cursusmateriaal € 48,00*
(prijzen btw vrij)
* prijswijzigingen voorbehouden

Studiebelasting
Naast de lesuren per week (minimaal) 3 uur zelfstudie.

Examen
We werken in deze cursus toe naar het Cambridge examen. De laatste les is zo kort mogelijk (enkele dagen) op het examen gepland, zodat u in de juiste flow naar het examen gaat.

Termijnbetaling
Het is mogelijk het cursusgeld in twee termijnen te betalen.
Wij berekenen daarvoor eenmalig € 10,00 aan administratiekosten.

Algemene voorwaarden
U bent ingeschreven als wij uw inschrijving en het cursusgeld ontvangen hebben.

Bij onvoldoende deelnemers kan het zijn dat een cursus komt te vervallen. U krijgt dan het volledige inschrijfgeld terug.

In het voorjaar en in het najaar starten we in het Dominicanenklooster in Zwolle met een cursus ter voorbereiding op het Cambridge English: B2 First (FCE) examen.

cursusnaam

Cambridge English: B2 First (FCE)

duur

10 wekelijkse lessen van 2,5 uur

kosten
(btw vrij)

cursusgeld € 525,00
cursusmateriaal € 48,00
inclusief online placement test.

niveau

B2
instapniveau minimaal B1

locatie

Dominicanenklooster
Assendorperstraat 29
8012 DE  Zwolle

tijden

14.30 - 17.00 uur

groepsgrootte

max. 8

 

Key facts

“A Cambridge English: First (FCE) qualification proves you have the language skills to live and work independently in an English-speaking country or study on courses taught in English.”

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement