schrijf nu in voor een cursus Engels
Twitter
Facebook
web

Voorbereidingscursus

Cambridge examen

Waarom Cambridge?
Cambridge examens zijn een begrip in Nederland en daarbuiten. Met een speciale Cambridge examen training bij talkingENGLISH kun je jezelf goed voorbereiden op het examen.

Cambridge examens bieden essentiŽle kennis over de Engelse taal en vergroten de mogelijkheden voor werk, studie, reizen of emigratie met een internationaal geaccepteerd Engels certificaat. De Cambridge examens worden erkend door universiteiten, werkgevers en onderwijsinstellingen als bewijs dat een persoon het vereiste niveau Engels beheerst.

Een Cambrige English: Advanced certificaat laat zien dat u een cursus op academisch niveau kunt volgen, effectief kunt communiceren op een professioneel niveau, met vertrouwen kunt deelnemen aan vergaderingen of academische lessen en seminars.

Goede voorbereiding op de examens met een speciale cursus is zeer waardevol.

Niveau
Het niveau van deze cursus is: advanced.  C1 volgens de Europese richtlijnen (ERK).  Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is minimaal een B2 niveau nodig. Na uw inschrijving ontvangt u daarom een uitnodiging voor een officiŽle Cambridge placement test. Dit is een uitgebreide online test en geeft een indicatie van uw taalniveau. Op basis van de uitslag geven we u gericht advies.

Hoe zien de lessen eruit?
Alle lessen zijn speciaal afgestemd op het examen. Mede door de kleine groep (min. 4 - max. 8) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat deelnemers ook persoonlijke tips meekrijgen voor specifieke aandachtspunten.

Met Cambridge C1 Advanced wordt u voorbereid om het Engels toe te passen op een zeer brede schaal, door tijdens de cursus te richten op onder andere onderwerpen technologie, educatie, levensstijl, intelligentie, actualiteiten, waarheid, mode en het zakenleven.
Daarnaast wordt van u verwacht dat u actief meedoet in de lessen, door zelf feedback te geven op het werk van de andere deelnemers en door opdrachten goed voor te bereiden voorafgaand aan de les.
Bij Cambridge C1 Advanced gaat het niet alleen om het “goed” Engels te kunnen spreken en schrijven maar vooral om het Engels op een academisch niveau toe te kunnen passen. Grammatica staat daarom niet voorop in deze cursus – het gaat meer om het gebruik van de correcte toon, formaliteit en register.
Mocht u zich willen richten op het verbeteren van uw Engels met betrekking tot een onderwerp (bijvoorbeeld werk-gerelateerd) dan is een bedrijfstraining wellicht een beter alternatief..

Lesmateriaal
We gebruiken het boek Compact Advanced Student's Book with Answers with CD-ROM with Testbank.

Lesduur / Kosten
10 weken (lessen van 2,5 uur): € 525,00
Cursusmateriaal € 48,00
(prijzen btw vrij)
* prijswijzigingen voorbehouden

Studiebelasting
Een stap omhooggaan binnen het ERK neemt 200 uur in beslag. In dit geval dus van B2 naar C1. Uiteraard hangt dit ook van allerlei andere omstandigheden af, zoals uw opleidingsniveau (MAVO, HAVO, VWO Engels), de hoeveelheid Engels die u dagelijks ervaart (spreekt, luistert, schrijft) en de mate van interesse die u in de taal heeft.

Om meer te weten te komen over de structuur van het examen is een investering van 4 uur per week nodig (dit wordt bereikt door zelfstudie: oefeningen te maken in het boek en door te oefenen met examenmateriaal), daarnaast nemen de lessen 2,5 uur in beslag. Na een reeks van 10 lessen blijft dus 135 uur over, ongeveer 13,5 uur per week. Dit betekent niet dat de overige uren in beslag worden genomen door het traditionele idee van “huiswerk”, maar door het ondergedompeld worden in de taal. Tijdens de cursus zal aandacht besteed worden aan hoe er dagelijks tools toegepast kunnen worden waardoor de onderdompeling bereikt kan worden: door bijvoorbeeld Engelstalige boeken te lezen, naar audioboeken en podcasts te luisteren, Engelse series te kijken, en Engelse krant te lezen enzovoorts.

Examen
We werken in deze cursus toe naar het Cambridge examen. De laatste les is zo kort mogelijk (enkele dagen tot een week) op het examen gepland, zodat u in de juiste flow naar het examen gaat.

Termijnbetaling
Het is mogelijk het cursusgeld in twee termijnen te betalen.
Wij berekenen daarvoor eenmalig € 10,00 aan administratiekosten.

Algemene voorwaarden
U bent ingeschreven als wij uw inschrijving en het cursusgeld ontvangen hebben.

Enkele keren per jaar starten we in het Dominicanenklooster in Zwolle met een cursus ter voorbereiding op het Cambridge English: C1 Advanced (voorheen: CAE) examen.

cursusnaam

Cambridge English: C1 Advanced (CAE)

duur

10 lessen van 2,5 uur

kosten
(btw vrij)

cursusgeld € 525,00
cursusmateriaal € 48,00
inclusief inschrijfgeld en online placement test.

niveau

C1
instapniveau minimaal B2

locatie

Dominicanenklooster
Assemdorperstraat 29
8012 DE  Zwolle

tijden

15.00 - 17.30 uur

groepsgrootte

max. 8

 

Key facts

Cambridge English: C1 Advanced (CAE) demonstrates that you can understand a wide range of demanding, longer texts and recognise implicit meaning. You can express ideas fluently and can use language flexibly for social, academic and professional purposes.

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement