schrijf nu in voor een cursus Engels
web

Voorbereidingscursus

Cambridge examen

Waarom Cambridge?
Cambridge examens zijn een begrip in Nederland en daarbuiten. Met een speciale Cambridge examen training bij talkingENGLISH kun je jezelf goed voorbereiden op het examen.

Cambridge examens bieden essentiŽle kennis over de Engelse taal en vergroten de mogelijkheden voor werk, studie, reizen of emigratie met een internationaal geaccepteerd Engels certificaat. De Cambridge examens worden erkend door universiteiten, werkgevers en onderwijsinstellingen als bewijs dat een persoon het vereiste niveau Engels beheerst.

Een Cambrige English: Advanced certificaat laat zien dat u een cursus op academisch niveau kunt volgen, effectief kunt communiceren op een professioneel niveau, met vertrouwen kunt deelnemen aan vergaderingen of academische lessen en seminars.

Goede voorbereiding op de examens met een speciale cursus is zeer waardevol.

Niveau
Het niveau van deze cursus is:  upper-intermediate. C1 volgens de Europese richtlijnen (ERK).  Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is minimaal een B2 niveau nodig. Na uw inschrijving ontvangt u daarom een uitnodiging voor een officiele Cambridge placement test. Dit is een uitgebreide online test en geeft een goede indicatie van uw taalniveau. Op basis van de uitslag geven we u gericht advies.

Hoe zien de lessen eruit?
De lessen zijn voor zowel pabo studenten als voor cursisten van talkingENGLISH. De leeftijdscategorie is ca. 18 - 25 jaar, maar ook indien u ouder bent, bent u natuurlijk van harte welkom.
Alle lessen zijn speciaal afgestemd op het examen, met ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat deelnemers ook persoonlijke tips meekrijgen voor specifieke aandachtspunten.

Lesmateriaal
We gebruiken het boek Objective Advanced Student's Book with Answers. Dit boek schaft u voorafgaand aan de cursus zelf aan. Houdt u rekening met 2 weken levertijd.

Lesduur
In totaal zijn er 17 lessen van 1,5 uur  op vrijdag van 16.00 tot 17.30 uur. Gemiddeld zijn er 2 lessen per maand.

Kosten

16 lessen van 1,5 uur): € 525,00
Cursusmateriaal €40,82* (eigen aanschaf: hier bestellen)
(prijzen btw vrij)
* prijswijzigingen voorbehouden

Studiebelasting
Naast de lesuren per week (minimaal) 3 uur zelfstudie.

Examen
We werken in deze cursus toe naar het Cambridge examen in juni. De laatste les is zo kort mogelijk (enkele dagen tot een week) op het examen gepland, zodat u in de juiste flow naar het examen gaat.

more information

Termijnbetaling
Het is mogelijk het cursusgeld in twee termijnen te betalen.
Wij berekenen daarvoor eenmalig € 10,00 aan administratiekosten.

Algemene voorwaarden
U bent ingeschreven als wij uw inschrijving en het cursusgeld ontvangen hebben.

Elk schooljaar start op locatie van de Katholieke Pabo Zwolle een cursus ter voorbereiding op het Cambridge English: C1 Advanced (CAE) examen.

cursusnaam

Cambridge English: C1 Advanced (CAE)

duur

16 lessen van 1,5 uur

kosten
(btw vrij)

cursusgeld € 525,00
cursusmateriaal € 40,82
inclusief inschrijfgeld en online placement test.

niveau

C1
instapniveau minimaal B2

locatie

KPZ
Ten Oeverstraat 68
8012 EW Zwolle

tijden

16.00 - 17.30 uur

groepsgrootte

max. 20

examen

paper based
juni

 

Key facts

Cambridge English: C1 Advanced (CAE) demonstrates that you can understand a wide range of demanding, longer texts and recognise implicit meaning. You can express ideas fluently and can use language flexibly for social, academic and professional purposes.

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

student login

privacy statement