schrijf nu in voor een cursus Engels
Twitter
Facebook
web

Examentraining IELTS

Waarom IELTS?
IELTS (International English Language Testing Systems) wordt als bewijs gezien van uw Engelse taalvaardigheid voor studie, werk en immigratie naar Australia, Canada, Nieuw Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de USA.
IELTS scores worden erkend door universiteiten en hogescholen, werkgevers, immigratieauthoriteiten en andere officiele instanties.


Niveau
Het niveau van deze cursus is: van upper-intermediate (B2) tot advanced (C1). Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is minimaal een intermediate (B1) niveau nodig. Na uw inschrijving ontvangt u daarom een uitnodiging voor een officiŽle Cambridge Placement Test. Dit is een uitgebreide online test en geeft een goede indicatie van uw taalniveau (m.b.t. de vaardigheden lezen en luisteren). Op basis van de uitslag geven we u gericht advies.
Desgewenst kunt u aanvullend op de Cambridge Placement Test ook uw spreekvaardigheid door ons laten beoordelen. U kunt dat op het inschrijfformulier aangeven. Meer informatie kunt u hier vinden.

Hoe zien de lessen eruit?
Alle lessen zijn speciaal afgestemd op het IELTS examen. In onze IELTS examentraining ontwikkelt u uw Engelse vaardigheden en leert u strategieŽn die u helpen om het examen met betere scores af te sluiten. U leert over de verschillende examen onderdelen en vragen op het IELTS examen en  hoe u doelmatig om gaat met de beschikbare tijd op het examen.
U oefent ook uw lees-, schrijf-, luister en spreekvaardigheden, verbetert uw grammaticakennis en vergroot uw woordenschat.

Schrijfvaardigheid:
aandacht wordt o.a. besteed aan het opbouwen van een schrijfopdracht,  grammatica,  woordenschat, gebruik van synoniemen, argumentatie, spelling. Daarnaast wordt gewerkt aan het kunnen schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen en het opstellen van een kort overzicht van de argumentatie.

Leesvaardigheid:
het nut van scannen van een tekst op relevante informatie, herkennen van synoniemen, opbouw van een tekst, correct interpreteren van de vraagstelling.

Mede door de kleine groep (min. 4 - max. 8) is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat deelnemers ook persoonlijke tips meekrijgen voor specifieke aandachtspunten.

Lesmateriaal
Het cursusmateriaal wordt tijdens de eerste les uitgereikt.

Lesduur
8 weken (lessen van 3 uur):

Kosten

Cursus: € 525,00.
Inclusief Cambridge Placement Test.
Exclusief kosten examen.
Cursusmateriaal € 60,00* (eigen aanschaf)
(prijzen btw vrij)
* indicatie

Studiebelasting
Tijdens het examen worden alle taalvaardigheden op een hoog niveau getest. Om hier goed op voorbereid te zijn en een goed resultaat te halen, raden we u ten sterkste aan om minimaal 1 uur per dag zelfstudie te doen. Vanzelfsprekend zal de docent u hierin begeleiden.
Daarnaast moet u er rekening mee houden dat er buiten de zelfstudie de nodige huiswerkopdrachten gemaakt moeten worden (met name voor schrijfvaardigheid en leesvaardigheid).
We maken gebruik van een digitale leeromgeving. De docent zal hier huiswerkopdrachten en extra materialen op plaatsen, alsmede persoonlijke feedback.

Termijnbetaling
Het is mogelijk om het cursusgeld in twee termijnen te betalen.
Wij berekenen daarvoor eenmalig € 10,00 aan administratiekosten.

Algemene voorwaarden
U bent ingeschreven als wij uw inschrijving en het cursusgeld ontvangen hebben.

Bij onvoldoende deelnemers kan het zijn dat een cursus komt te vervallen. U krijgt dan het volledige cursusgeld binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Diverse keren per jaar starten we in Groningen met nieuwe cursussen die voorbereiden op het IELTS examen.

cursusnaam

IELTS (Academic)

duur

10 wekelijkse lessen van 2,5 uur

kosten
(btw vrij)

cursusgeld € 525,00
cursusmateriaal € 60,00 (indicatie)
inclusief inschrijfgeld en online Cambridge placement test
exclusief kosten examen.

niveau

B2
instapniveau minimaal B1

locatie

informatie volgt

tijden

19.00 - 21.30 uur

groepsgrootte

min. 4 en max. 8

 

Key facts

“The world's most popular English test for higher education and global migration.
Designed to test the language ability of people who want to study or work where English is used as the language of communication.”

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement