est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Cambridge English

Naast deelname aan een groepscursus bieden we je ook de mogelijkheid om je via een individueel traject of duotraining voor te bereiden op een Cambridge examen. Het voordeel hiervan is dat de training mogelijk is op data en tijden die voor jou goed uitkomen en in een intensiteit die bij je past.

Individuele lessen
Bestemd voor mensen die het prettiger vinden om in hun eigen tempo te leren dan om te leren in een groep. Het programma wordt zo goed mogelijk aangepast aan je wensen en behoeften. Hierbij houden wij rekening met je taalniveau, je leerstijl en je leertempo.

Duotraining
Indien je samen met een collega, kennis of een familielid een training wilt doen, dan kun je kiezen voor een duotraining. Dit is volgens hetzelfde principe als de individuele klassen. Voorwaarde is dat jullie hetzelfde doel hebben, en dat er geen groot verschil is in het taalniveau van de beide deelnemers.

Intake
Voordat de lessen beginnen houden we een telefonische intake en zenden we je een online Cambridge Placement Test. Het doel hiervan is om je huidige taalniveau vast te stellen.

Duur en frequentie van de lessen
Lessen duren in de regel 1,5 uur tot 2 uur. In overleg met de docent bepaal je de tijdsduur van de lessen, het aantal lessen lessen per week, en of de lessen op een vast tijdstip plaatsvinden. Wil je een les annuleren, dan moet je je minimaal 48 uur voor de les afmelden bij ons.

Locatie
De lessen vinden plaats op onze traininglocatie in Zwolle, op externe locaties welke geschikt zijn voor privélessen, of desgewenst bij je thuis.

Betaling
Na aanmelding zenden we je een factuur voor de intake en Cambridge Placement Test.

Cambridge certificaten

IELTS (Academic), B2 First  FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Profiiency (CPE).

data / tijden

in overleg

kosten per deelnemer
(btw vrij)

individueel traject: € 55,00 per uur
duotraining € 70,00 per uur
cursusmateriaal € 50,00 (indicatie)
intake en online Cambridge placement test: € 75,00
exclusief kosten examen.
exclusief eventuele kosten locatie.

niveau

alle niveaus

 

Key facts

Individueel traject en duotraining.

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement