schrijf nu in voor een cursus Engels
web

Introducing Marlies Bailey

Haar naam verraadt waarschijnlijk al dat ze een geboren Engelse is. De Engelse afkomst wordt echter ook verraden door een authentiek Engelse uitspraak en, om iets heel anders te noemen, een voorkeur voor English Breakfast Tea met melk.

Marlies heeft tot haar negende in het Engelse toeristenplaats Lyme Regis gewoond, bekend van de fossielen die daar volop te vinden zijn. Toen zij naar Nederland verhuisde bleef ze nauw betrokken bij de taal en cultuur van Engeland door onder andere een bachelor in Engelse taal en cultuur te volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna heeft zij twee onderzoeksmasters gedaan in Literary Studies en Cultural Analysis.

Tijdens en na haar studie heeft Marlies gewerkt als redacteur Engels en vertaler. Zij geeft de afgelopen tien jaar Engelse conversatieles aan particulieren, maar heeft ook Engelse les gegeven aan basisschool kinderen, op een middelbare school en als taaltrainer bij bedrijven.

Op dit moment werkt ze naast het lesgeven aan een promotietraject aan een Britse universiteit waarbij zij onderzoek doet in het terrein van Postmodern Fantasy in verschillende media. Naast de uiteenlopende literatuur die ze voor haar onderzoek leest, is zij ook een liefhebber van films, muziek, games en theater.
 

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

student login

privacy statement