est. 2009

schrijf nu in voor een cursus Engels
Twitter
Facebook
web

Goed voorbereiden op een Cambridge Examen?

De Cambridge examens zijn afgestemd op verschillende taalniveaus van kandidaten. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je huidige Engelse taalniveau is, zodat je je voorbereidt op het Cambridge examen dat past bij je mogelijkheden. 

Wat is het minimaal geadviseerde instapniveau?
Het examen Cambridge English: First (FCE) is op het niveau B2. We adviseren dat je minimaal het niveau B1 hebt als je je via een cursus gaat voorbereiden 
Het examen Cambridge English: Advanced (CAE) is op het niveau C1. Hiervoor adviseren we minimaal B2 als je je via onze cursussen gaat voorbereiden.
Het IELTS examen is vanaf het niveau B1. Hiervoor adviseren we minimaal B1 als je je via een cursus gaat voorbereiden.

Hoe weet ik mijn huidige taalniveau?
Een Cambridge examen bestaat uit de onderdelen begrijpend lezen, schrijfvaardigheid, grammatica en vocabulaire, luistervaardigheid en spreekvaardigheid. Op elk van deze onderdelen zou je moeten weten wat je niveau is, zodat een goed totaalbeeld ontstaat.

Met een online test kun je een snelle indicatie krijgen welk Cambridge examen mogelijk in je bereik is. 

Cambridge Placement Test
Wil je echter een gedegen advies, dan raden we je aan om een Cambridge Placement Test te doen. Dit is een uitgebreidere online test waarin via luister- en leesopdrachten je kennis van de Engelse taal wordt getoetst. De score geeft een goede indicatie welk Cambridge examen haalbaar is. Als je je opgeeft voor een cursus zit de Placement Test standaard in het pakket. Als je eerst de test wilt doen voor je je opgeeft, kun je deze ook los kopen. We brengen de kosten weer in mindering op de factuur als je je inschrijft voor een Cambridge cursus.

Beoordelen spreekvaardigheid
Naast de Placement Test, waarin je luistervaardigheid,  leesvaardigheid en taalkennis wordt getest,  kun je ook je spreekvaardigheid (conversatie) door ons laten testen. Dit doen we via een gesprek met een docent (via Skype of bij ons op kantoor). Desgewenst kun je tegelijkertijd de Placement Test ter plekke doen.

Alle testmogelijkheden nog eens op een rij:

Test je taalniveau.

test

kosten

 

Online Cambridge Placement Test

gratis bij een voorbereidingscursus op het Cambridge examen

MEER INFORMATIE

 

€ 25,00 (los van een cursus)

MEER INFORMATIE

Niveautest Engels Conversatie

€ 50,00

 

Overall test op locatie

€ 75,00

 

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement