est. 2009

schrijf nu in voor een cursus Engels
web

Hello! Mijn naam is Victoria en ik kom oorspronkelijk uit Engeland, met een Franse moeder (ik ben dus tweetalig: Engels en Frans).

Ik woon nu in Arnhem en ben sinds 2008 in Nederland. Ik heb Muziekwetenschap in Oxford en Amsterdam gestudeerd en heb daarna een TEFL-opleiding gevolgd (Teaching English as a Foreign Language assistent diploma) en ik ben in die tijd begonnen met het geven van priveles (vooral in Amsterdam), waarna ik part-time werk kreeg als Docent Engels bij een Hogeschool.
Ik geef les sinds 2010. Ik heb priveles gegeven en op scholen gewerkt, voor zowel Nederlandse als buitenlandse studenten. Ik denk dat het belangrijk is om buitenlandse talen te onderwijzen, zodat mensen goed zijn voorbereid op de internationaliserende arbeidsmarkt.
Naast het onderwijzen, vind ik als docent, het contact met studenten erg leuk en zie daarin mogelijkheden om naast het vak Engels ook nog andere vaardigheden over te brengen. Daarnaast begeleid ik afstudeerprojecten en werk ook als vertaler en freelance musicus.

 

Introducing Victoria

Victoria
 
vind ons leuk op Facebook

facebook

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden|
zakelijke afnemers

privacy statement