schrijf nu in voor een cursus Engels
Twitter
Facebook
web

Goed voorbereiden op een Cambridge Examen?

Wil je Engels leren voor werk, studie of privé met een algemeen erkend diploma? Dan zijn de Cambridge examens een begrip in Nederland en daarbuiten. Met een speciale Cambridge examen training bij talkingENGLISH kun je jezelf goed voorbereiden op de examens: met privéles of een cursus in een groep.

Cambridge examens bieden essentiële kennis over de Engelse taal en vergroten de mogelijkheden voor werk, studie, reizen of emigratie met een internationaal geaccepteerd Engels certificaat. Goede voorbereiding op de examens met een speciale cursus is zeer waardevol. Als een van de grotere taalscholen in Midden- en Noord-Nederland (voor particulieren en bedrijven) biedt talkingENGLISH verschillende mogelijkheden. Met groepslessen en privé trainingen en gericht op verschillende niveaus.

Examencentrum

Wij werken nauw samen met de Katholieke Pabo Zwolle (KPZ), het enige erkende Cambridge Exams Centre in de regio Overijssel. Vanuit onze vestiging in Zwolle helpen wij hun studenten om zich goed voor te bereiden op hun Cambridge English Exams. Alle lessen zijn speciaal afgestemd op deze examens. Daarbij is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat deelnemers ook persoonlijke tips meekrijgen voor specifieke aandachtspunten.

Engels als voertaal

Net als de Cambridge examens is de voorbereiding bij talkingENGLISH sterk gericht op gebruik van het Engels in het dagelijks leven. Wij doen dat met de beproefde methode van language immersion. Daarbij kunnen we mensen op hun niveau in een veilige, positieve sfeer ‘onderdompelen’ in het Engels. Ook rond onze lessen is Engels bewust de voertaal.

Test je niveau

De Cambridge examens zijn afgestemd op verschillende taalniveaus van kandidaten. Met een online test kun je snel uitvinden welk niveau bij je past.

Wil je meer weten over de voorbereiding op Cambridge Engels examens? Neem dan contact met ons op.

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement