est. 2009

schrijf nu in voor een cursus Engels
web

Incompany training
Business English

Werkwijze

Kennismaking
We maken graag kennis met u, om uw bedrijf te leren kennen. We nemen met u door wat uw doelen zijn voor uw medewerkers en met welke randvoorwaarden we rekening moeten houden (kosten, duur cursus, data, tijden, locatie).  Indien gewenst kunnen we u na de kennismaking ook al een voorlopige offerte mailen.

Intake
Omdat we per deelnemer het persoonlijke niveau willen vaststellen worden individuele intakegesprekken afgenomen. Voorafgaand aan de intake ontvangt de deelnemer een folder met uitleg over de intake. Een intakegesprek duurt ongeveer 20 minuten, en kan telefonisch, maar bij voorkeur persoonlijk (op locatie).

Doelen van de intake:  

  1. vaststellen startniveau (op basis van ERK = Europees Referentie Kader
  2. verwachtingen, behoeften en individuele doelen (needs analysis).


Plan van aanpak + (definitieve) offerte
Op basis van de intakegesprekken stellen we een duidelijk lesprogramma samen dat is afgestemd op uw wensen, en de gegevens uit de intake. Indien u akkoord bent met het plan van aanpak en de offerte, kan de training starten.


HRM reporting (bij grotere groepen)
Om de kwaliteit en tevredenheid te toetsen evalueren we de trainingen, gebaseerd  op het model van Kirkpatrick. We doen dat tussentijds om vast te stellen of de training verloopt volgens verwachtingen, en we doen dat aan het eind van de training om de bereikte resultaten vast te stellen. U ontvangt hiervan een verslag. Hierin zijn ook de overige bevindingen en adviezen van de trainer in opgenomen.


Certificaat
Na afloop van de training ontvangen de deelnemers een certificaat (bewijs van deelname). Dit kan desgewenst gekoppeld worden aan het Linkedin profiel.


Omvang training / groep

Bij een zakelijke training adviseren wij een omvang van minimaal 20 uur. We merken dat het meerwaarde heeft om niet alleen kwalitatief, maar ook kwantitatief tijd te steken in een training, omdat, om een taal te beheersen, er zoveel mogelijk geoefend en gesproken wordt.
Voor een maximaal rendement zien we een groepsgrootte van maximaal 6 personen (op hetzelfde niveau) als optimaal . Vanzelfsprekend denken we met u mee als u liever een grotere groep heeft.

Een training volledig afgestemd op de praktische toepassing in uw specifieke branche?
En op tijden dat het u en uw medewerkers het beste uitkomt?

Kies dan voor een incompany training.
Tailored to fit your business needs!


De inhoud van de cursus is afhankelijk van startniveau, de individuele behoeften en de leerdoelen van de deelnemers.

Het voordeel van een incompany training is natuurlijk een aanzienlijke besparing op reiskosten en reistijd van uw medewerkers. Een ander voordeel is dat de deelnemers niet uit de werksfeer worden gehaald, maar binnen de professionele context blijven waardoor ze in hun professionele mindset blijven (contextuele setting).

De inhoud en woordenschat van de cursus is afgestemd op uw bedrijf / branche en wordt aangepast aan de functie(s) van de medewerkers.

 

aanvraag brochure

Op basis van uw specifieke wensen en aantal deelnemers maken wij graag een programma/offerte op maat.

Interesse?
Wij helpen u graag verder.

Offerte op maat voor bedrijven / organisaties

Trainers

Wij werken alleen samen met professionals (native of near native), zodat u altijd kunt rekenen op hoge kwaliteit. Daarnaast zetten we trainers in die passen bij uw specifieke vraag / situatie / branche.

Cursus English at Work

Alternatief kan deze cursus algemeen zakelijk Engels bij uw organisatie/bedrijf worden verzorgd.
U kunt dit bijvoorbeeld zien als een introductie cursus in de verschillende aspecten van zakelijke communicatie.

Meer informatie over deze cursus.

vind ons leuk op Facebook

facebook

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden|
zakelijke afnemers

privacy statement