est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Privélessen Engels zijn bestemd voor mensen die het prettiger vinden om in hun eigen tempo te leren dan om te leren in een groep. Het programma wordt zo goed mogelijk aangepast aan je wensen en behoeften. Hierbij houden wij rekening met je taalniveau, je leerstijl en je leertempo.

Natuurlijk zijn de kosten van een privéles in verhouding hoger dan een groepscursus. Je krijgt immers 1 op 1 een privé docent, die er alleen voor jou is. Tegenover de hogere kosten staat dat je ook in een hoger tempo vorderingen maakt.

Intake
Voordat de lessen beginnen stellen we een aantal gerichte vragen met betrekking tot je doelen en wensen om de juiste docent voor je te vinden. Wij vragen deze docent om telefonisch contact met je op te nemen voor een eerste kennismaking en om het intakegesprek in te plannen waarin je Engelse taalniveau wordt getoetst. De docent maakt daarna een lesprogramma of we kiezen een bepaalde methode, aangevuld met onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Duur en frequentie
De lessen duren in de regel minimaal 1,5 uur. In overleg met de docent bepaal je de tijdsduur van de lessen, het aantal lessen per week, en of de lessen op een vast tijdstip plaatsvinden.

Locatie
Met de docent spreek je af waar de lessen plaatsvinden. Afhankelijk van de voorkeuren van de betreffende docent kan dat bij je thuis zijn, bij de docent thuis, op de traininglocatie van talkingENGLISH in Zwolle of op een externe locatie.

Kosten

pakket

startkosten

lessen

TOTAAL

5 uur

€ 75,00

€ 300,00

€ 375,00

15 uur

€ 135,00

€ 870,00

€ 1.005,00

20 uur

€ 170,00

€ 1.120,00

€ 1.290,00

30 uur

€ 230,00

€ 1.620,00

€ 1.850,00

 

 

 

 


Startkosten (telefonische intake, bepalen van je huidig taalniveau, inventariseren van je doelen en wensen, cursusmaterialen, pen/notebook)

Termijnbetaling is mogelijk (3 maandelijkse termijnen). Hiervoor wordt eenmalig € 35,00 in rekening gebracht.

Indien de lessen op een gehuurde locatie plaatsvinden, worden daarvoor mogelijk kosten in rekening gebracht. Ook eventuele reiskosten van de trainer worden doorberekend tegen € 0,25 pkm.

Aanmelding
Heb je interesse in privéles Engels, dan kunt je je  aanmelden via het formulier, of telefonisch via 085-4019200.

Vervolgens neemt een docent telefonisch contact voor een intake.

Van de intake ontvang je een verslag + een offerte. Ga je hiermee akkoord, dan kunnen de lessen starten. Je maakt verder afspraken met de betreffende docent.

Productcode
INP001

Privéles algemeen Engels

Key Benefits

  • de lessen zijn 1-op-1 en je krijgt dus alle aandacht
  • de lessen zijn volledig afgestemd op je wensen en niveau
  • je kunt op elk gewenst moment starten
algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement