est. 2009

we are hiring

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Privélessen Engels zijn bestemd voor mensen die het prettiger vinden om in hun eigen tempo te leren dan om te leren in een groep. Het programma wordt zo goed mogelijk aangepast aan je wensen en behoeften. Hierbij houden wij rekening met je taalniveau, je leerstijl en je leertempo.
Het is ook mogelijk om met een klein groepje Engelse lessen te volgen.


Intake
Voordat de lessen beginnen stellen we een aantal gerichte vragen met betrekking tot je doelen en wensen om de juiste docent voor je te vinden. Wij vragen deze docent om telefonisch contact met je op te nemen voor een eerste kennismaking en om het intakegesprek in te plannen waarin je Engelse taalniveau wordt getoetst. De docent maakt daarna een lesprogramma of we kiezen een bepaalde methode, aangevuld met onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.
Na de intake ontvang je van ons een offerte. Indien je hiermee akkoord gaat kunnen de lessen beginnen.

Duur en frequentie
De lessen duren in de regel minimaal 1,5 uur. In overleg met de docent bepaal je de tijdsduur van de lessen, het aantal lessen per week, en of de lessen op een vast tijdstip plaatsvinden.

Locatie
Met de docent spreek je af waar de lessen plaatsvinden. Afhankelijk van de voorkeuren van de betreffende docent kan dat bij je thuis zijn, bij de docent thuis, op de traininglocatie van talkingENGLISH in Zwolle of op een externe locatie.

Kosten
Het uurtarief bedraagt: € 47,50 (btw vrij).
Startkosten € 70,00 (intake, bepalen van je huidig taalniveau, inventariseren van je doelen en wensen, notebook)
Ben je oud-cursist van talkingENGLISH? Dan zijn de startkosten gratis.

Optionele kosten: reiskosten docent, huur locatie, cursusmateriaal.

Natuurlijk zijn de kosten van een privéles in verhouding hoger dan een groepscursus. Je krijgt immers 1 op 1 een privé docent, die er alleen voor jou is. Tegenover de hogere kosten staat dat je ook in een hoger tempo vorderingen maakt.

Indien de lessen niet bij de docent thuis plaatsvinden, worden reiskosten in rekening gebracht. Indien de lessen op een gehuurde locatie plaatsvinden, worden daarvoor mogelijk kosten in rekening gebracht.
Van eventuele aanvullende reis- en locatiekosten word je vanzelfsprekend vooraf geďnformeerd in de offerte.

Aanmelding
Heb je interesse in privéles Engels, dan kun je je aanmelden via het formulier. Vervolgens nemen wij contact op voor nadere informatie voor de offerte. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via 085-4019200.

Privéles algemeen Engels

Key Benefits

  • de lessen zijn 1-op-1 en je krijgt dus alle aandacht
  • de lessen zijn volledig afgestemd op je wensen en niveau
  • je kunt op elk gewenst moment starten
algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement