est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

PREPARE
for a
Cambridge
exam

 

Waarom Cambridge?
Cambridge/IELTS certificaten worden wereldwijd geaccepteerd door toonaangevende universiteiten, werkgevers en overheden. Het certificaat, wat op verschillende taalniveaus te behalen is, bewijst excellente beheersing van de verschillende taalvaardigheden en vergroot de mogelijkheden voor werk, studie, reizen of emigratie.

Waarom een voorbereidingscursus?
Met een speciale Cambridge/IELTS English Exam training bij talkingENGLISH ben je verzekerd van een goede examenvoorbereiding. In 10 bijeenkomsten van 2,5 uur elk komen de verschillende onderdelen van het examen aan bod en leer je meer over de Cambridge manier van testen. Dit helpt je het examen met het juiste Engelse taalniveau, maar vooral met vertrouwen tegemoet te gaan!

Book an Exam
Wilt u op korte termijn een Cambridge Examen afleggen? Bij talkingENGLISH is zowel het speaking-exam als het written-exam op één dag gepland. Daarom hoeft u slechts één dag te reserveren voor het examen.

Meer informatie over de Cambridge/IELTS cursussen, maar ook over de mogelijkheid om bij talkingENGLISH het Cambridge Examen af te leggen vindt u op onze aparte website www.cambridge-engels.nl .

Locatie:
Thorbeckegracht 13, 8011 VL Zwolle

Niveaus:
B1 Preliminary
B2 First
C1 Advanced
C2 Proficiency

REGISTER
for a
Cambridge
exam

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement