est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Frequently Asked Questions (FAQ)

Op welk niveau worden de cursussen gegeven?

Onze cursussen zijn voor iedereen die al een redelijke basis heeft gelegd met Engels, maar bij wie dat wat weggezakt is. We hanteren bij het samenstellen van de cursussen de internationale standaarden. Voor de Engels Conversatie A1 (beginners) is dat:beginner, voor de cursus Engels Conversatie A2 is dat halfgevorderd, voor de cursus Engels Conversatie B1 is dat gevorderd.

Daarnaast proberen wij (indien mogelijk) de groepen zo samen te stellen dat niveauverschillen tussen de individuele deelnemers zo klein mogelijk zijn. Mocht het zo zijn dat u na de eerste les merkt dat het niveau te hoog of te laag is, is er de mogelijkheid om te switchen van groep (onder voorbehoud van ruimte in de groep)


Hoe weet ik nu wat mijn niveau Engels is?

Het is belangrijk dat je niveau enigszins aansluit bij het niveau waarop de cursus wordt gegeven. Het is frustrerend als je de docent niet kunt volgen en saai als je merkt dat je niveau te hoog ligt.

We bieden je diverse mogelijkheden om je niveau (van Engels spreken en luisteren!) te weten te komen:

1. telefonisch adviesgesprek,
2. lees de pagina ‘’niveau bepalen’’,
 

Ik spreek nog helemaal geen Engels. Kan ik dan ook bij jullie een cursus volgen?

De cursussen worden grotendeels in het Engels gegeven en je wordt verondersteld dat je de docent vrij goed kunt volgen. Het is daarom beter om eerst een basis te leggen wat betreft het verstaan van de taal. In overleg zijn er soms taaldocenten beschikbaar waar je eerst een aantal privélessen kunt volgen, om daarna in te stromen in de Engels Conversatie A1 (beginners).


Ik heb de eerste lessen gemist, kan ik nog instromen?

Ja, je kunt uiterlijk vanaf de derde les nog instromen. Natuurlijk is dit alleen mogelijk indien er nog plaats is in een groep. De gemiste lessen brengen we niet in rekening.

Door omstandigheden heb ik lessen gemist. Kan ik deze nog inhalen?

We begrijpen dat het soms niet te vermijden is om lessen te missen vanwege privé omstandigheden, zoals afspraken, ziekte, vakantie, en dergelijke. Indien mogelijk denken we graag mee om de gemiste lessen op een andere locatie in te halen, hoewel dit niet altijd haalbaar is.

In bijzondere overmacht situaties, waarbij er meer dan 3 lessen zijn gemist, bieden we de mogelijkheid om de gemiste lessen in te halen tijdens een volgende cursus. Om hiervoor in aanmerking te komen, dient er een e-mail te worden gestuurd naar info@talkingenglish. We zullen dan samen bekijken hoe we het beste aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.


Zijn jullie cursussen Engels ook geschikt voor kinderen?

Wij richten ons op volwassenen. Voor kinderen hebben wij geen specifiek lesmateriaal.
Een mogelijkheid is dat je privélessen voor je kinderen neemt.


Kan het cursusgeld ook in termijnen betaald worden?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Via het inschrijfformulier kunt u aangeven dat u hier gebruik van wilt maken.


Kan ik ook een proefles volgen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Als u twijfelt of een cursus passend voor je is, nemen we natuurlijk wel graag de tijd om je hierin te adviseren.


Ontevreden?

We proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over de dienstverlening.
Voor meer informatie over onze klachtenregeling klik je hier.

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement