est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Ervaringen met online
conversatie cursussen

Eerst een beetje onwennig

Ik vond het eerst een beetje onwennig want het was de eerste keer dat ik online een les heb bijgewoond. Ik vond het daarna wel prima, de les vond ik ook erg leuk.
Je werd in een groepje gezet en dan moest je jezelf voorstellen en een getal noemen en dan moest je raden wat jij met dat getal had, bijvoorbeeld je huisnummer etc. Daarna werd je met een paar andere cursisten en een paar dezelfde cursisten in een chat gezet en dan kreeg je als opdracht een gesprek te voeren inzake het coronavirus.
De les ging snel voorbij vond ik, het is een mooie manier om toch de cursus voort te zetten.
(Dorien)
 

Voor mij gaat er een wereld open

Via Zoom een cursus Engels volgen. Mijn eerste reactie: "Oh nee, dat lijkt me niets. Ik ben totaal niet handig met dat soort dingen". Nadat ik het even had laten bezinken, toch besloten het te proberen.

En, wat blijkt: het aanmelden is erg makkelijk, gewoon de stappen volgen. Eenmaal in de online groep moest ik eventjes wennen, maar al snel voelde het vertrojed en lukte het om vrij te kunnen spreken in het Engels. De docent gaf les aan de hele groep en verdeelde deze soms ook even in kleine groepen. Daardoor kreeg ik ook persoonlijke verbeterpunten van de docent. Voor mij gaat er een wereld open en ik kijk uit naar de volgende online les!"
(Jeroen)
 

Different

It's a different kind of lesson. it works fine
(Tobias)
 

Nieuwe ervaring

Ik zag er erg tegenop maar ben blij dat ik het gedaan heb het was een nieuwe ervaring voor mij en vond het geweldig hoop volgende week weer aan te sluiten
(Nannie)
 

Verder gaan zou ik zeggen.

Het was even wennen maar naarmate het verder gaat werd het leuk. Wel is om de beurt praten even lastig maar ook dat went. Dus alles bij elkaar goed.
Verder gaan zou ik zeggen.
(Jeff)
 

Ik verwacht dat ik het leuk zal gaan vinden

Als digibeet moest ik wel even iets overwinnen maar mijn eerste ervaring met deze online Engelse les is dusdanig positief dat ik verwacht dat ik het leuk zal gaan vinden.
(Jol)

 

soms gaat het een beetje te snel

ik vind het prettig om zo te communiceren via deze manier. maar vind het lastig om het te begrijpen, soms gaat het een beetje te snel.
(Lydia).

 

Fine. Good start.
(Fatima)
 

Ik kijk wel naar uit naar de volgende les.

Ik vond best goed begeleid. de docent had duidelijk alles onder controle betreft Zoom maar ik vind dat een groep moet zijn max drie personen. En ook zeker voor echt conversatie is beter. Chatten vindt ik niet conversatie dat is schrijven.
Ik vond wel tof dat ik heb alles van de docent doorgestuurd gekregen.
Ik kijk wel naar uit naar de volgende les.
(Caridad)

Redactie: de docent heeft de mogelijkheid om een groep van 10 personen te verdelen over bijvoorbeeld 3 break-out rooms. Dit is ideaal om in een kleinere setting met elkaar te praten, waarbij de docent langs elke kamer kan gaan voor feedback e.d.
 

Online les valt mee

Naar mijn mening Online les valt mee, alleen ik denk dat 1 uur te kort is.
(Maryam)

Redactie: de proeflessen zijn inderdaad 1 uur, de reguliere lessen zijn van 1,5 - 2,5 uur afhankelijk van de cursus.
 

Het is zeker een oplossing om online lessen te volgen. 

Helaas zit je in een groep waar je helemaal opnieuw moet beginnen en dat is jammer. Ik zelf vindt dat je de mensen gewoon moet koppelen aan de zelfde docent dat lijkt mij logisch. Wij waren al eerste week bezig met online. (teacher) had het goed voor mekaar om een ieder les te geven waar we waren gebleven. Misschien een idee om ons te koppelen aan (teacher)? Voor de rest was het een prima idee.
(Sarita)

Redactie: indien de reguliere lessen omgezet moeten worden naar online, gaan we zeker trachten om cursist te koppelen aan de reeds bekende docent, maar we kunnen dit helaas nog niet garanderen.
 

very educational but also quite exciting

Hai, I found it very educational but also quite exciting.
I'm normally not a good speaker in a large group.
(Willem)   
 

Het was even wennen en gaat niet altijd even soepel

Als eerste mijn complimenten dat jullie zo snel inspelen op de situatie en bedankt dat jullie dit als een extra aanbieden!
Het was even wennen en gaat niet altijd even soepel, bijv men hoorde mij wel, maar zagen mij niet. Hopelijk is dit probleem dinsdag  opgelost. Jammer is dat als we in het Engels spreken er geen feedback komt of je dit wel goed doet.
Ik had nooit van Zoom gehoord, dus mooi meegenomen dat we dit ook weer geleerd hebben, van elk negatief gebeuren ook nu weer een klein positief iets.
Nogmaals dank!
(Ellen)
 

Het werken in subgroepjes was erg prettig.

Op de vraag van jullie om feedback te geven, ik had het ook al gedeeld met de docent van afgelopen week, maar bij deze nog een keer. Laagdrempelig, prettige sfeer om samen met elkaar de nieuwe online manier te leren in de taal waar voor komen. Dus prima start. De groep is wel erg groot. (15 personen in de main room)
Het werken in subgroepjes was erg prettig.
Het uur was zomaar voorbij. 1,5 uur was ook goed geweest.
Hartelijke groet,
Annie

Redactie: 15 personen is een uitzondering geweest, maar voor de eventuele reguliere online lessen gaan we in elk geval uit van max. 10 personen.

 

Een geweldige extra mogelijkheid nu de cursussen zijn stil gevallen.

Natuurlijk hier en daar een beetje onwennig maar ik vond echt het heel goed gaan.
groet, Irene
 

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement