est. 2009

It’s all about communication.

zwartelijn1-w1000
web

Online cursussen

Onze conversatiecursussen zijn zowel op een fysieke locatie als online te volgen. Onze docenten zijn goed in staat om ook online de structuur en groepsdynamiek van een fysieke locatie na te bootsen en leuke, leerzame interactieve lessen te geven.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Net als een cursus op locatie moet je natuurlijk samenkomen. In plaats van een leslokaal verzamel je je nu in een online ‘’lokaal’’. Dit is zeer eenvoudig. Je krijgt via mail een uitnodiging van je docent, klikt op de link en vervolgens ben je in enkele vervolgstappen in je online leslokaal, en zie je je medecursisten en je docent.

De docent zal starten met het welkom heten van iedereen. Je hoort wel de trainer, maar nog niet de medecursisten.  De docent kan dan bijvoorbeeld enkele warming up oefeningen doen, zodat je ook gewend raakt aan deze lesvorm.

Vervolgens word je in groepjes verdeeld (zogenaamde breakout rooms), en kun je elkaar verstaan en met elkaar praten (in het Engels natuurlijk), de docent zal een rondje langs elk groepje maken voor feedback en ondersteuning.

Nadat het groepje samen enige tijd opdrachten heeft uitgevoerd en met elkaar een onderwerp heeft besproken, eindigt de docent de sessie, en kom je vanzelf weer terug in de grote groep. Daar kan de docent weer een centrale les geven en / of individuele opdrachten.

Is dit technisch ingewikkeld?

Natuurlijk is het grote verschil tussen online lessen en lessen op een fysieke locatie, dat voor online lessen je de beschikking moet hebben over een computer, laptop, tablet. Met een mobiele telefoon gaat het ook, maar dit geeft je niet de optimale beleving
Een headset (oordopjes + microfoon) is handig, maar niet altijd nodig, omdat de meeste laptops, tablets en mobiele telefoons over een ingebojede camera en microfoon beschikken. Het helpt echter wel om iets geconcentreerder de lessen te kunnen volgen, en een betere geluidskwaliteit.

Wij werken met Zoom, dit is het grootste platform voor online video conferenties en zeer gebruiksvriendelijk. Voorafgaand aan de cursus zenden we u een  instructie over het gebruik van Zoom.

breakout room

Ervaringen
met online
conversatie
curussen

ALLE DATA
online
conversatie
curussen

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
consumenten

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden
zakelijke afnemers

privacy statement